Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Øldag på Fynsk – Kerteminde

11/09/2015

Den 11. sep. 2015 kl. 12.00 til 18.00 hylder vi Øllet, med Øldag på Fynsk i Kerteminde, hvor bryggerier, aktører og entusiaster giver jer mulighed for at opleve deres fortællinger, øl og begejstring.

Det bliver en dag for hele familien- der vil være musik, foredrag, konkurrencer og markedsstemning og byens butikker, museer og spisesteder ser frem til at byder jer indenfor til mange spændende tilbud. Vi samler byen med udgangspunkt i torvet på Langegade ved kirken, men oplevelserne er repræsenteret i hele byen. Arrangementet har ingen entré.

Hvad kan du opleve:

Vestfyns Bryggeri er repræsenteret med kyndig hjælp fra Turismens Venner i Kerteminde
Kold College præsenterer deres forsøg med mikrobryg og fortæller desuden om den nye Ølsommelieruddannelse
Johannes Larsen museet giver gratis adgang til ALLE som bestiller Johannes Larsen platten med 4 stk. smørrebrød, 1 øl, 1 snaps, 1 postkort og det skønne digt fra indledningen (kun mod forudbestilling.
Brygselv.dk kommer med deres fantastiske brygselv koncept og HUSK at deltage i deres konkurrence på dagen – de udlodder en brygselvoplevelse
Indslev bryggeri har fundet tid til at besøge Kerteminde med deres herlige udvalg af special øl
Munkebo Mikrobryg kommer med de smukke træudskårne fadølshaner og brygmester Claus Christensen holder foredrag om den nyligt udviklede hjemstavnsgær og vejen derfra og til øllet
Kerteminde bryghus/Tornøes vil i år igen repræsenterer de smagsfulde lokale varianter
Købmandsgården i Kerteminde vil sørge for at repræsentere et sortiment fra de bryggerier som ikke kunne deltage i år, og byder desuden velkommen i en butik fyldt med livsnydelse.
Skænkestuen – som er danmarks ældste af slagsen – sætter ølhygge og musik i en skøn forening

Der er ingen entré; smagsprøver kan købes for poletter som Danske Ølentusiaster i Odense og Nyborg så venligt bistår med salget af. Personlige ølglas kan ligeledes købes for 25 kr. og giver desuden tilgang til diverse rabatter.

Detaljer

Dato:
11/09/2015

Arrangør

Unnamed Organizer
Se Arrangør hjemmeside

Sted

Kerteminde
Torvet
Kerteminde, Fyn 5300 Danmark
+ Google Maps