Banner-annoncer

Brygstart.dk tilbyder to forskellige former for banner-annoncer:

  • 728 x 90 Leaderboard
  • 300 x 250 Mellemstort rektangel

Kontakt Jesper Elm Larsen for yderligere info, priser, særtilbud på bannerannoncering: info@brygstart.dk – tlf. 29 70 63 70

Annoncering i vores ugentlige nyhedsbrev

Brygstart.dk nyhedsbrevet udsendes hver uge året rundt til vores abonnenter. Annoncerne er garanteret max opmærksomhed, da vi kun bringer 2 banner-annoncer i hvert nyhedsbrev:

  • 300 x 250 Mellemstort rektangel A
  • 300 x 250 Mellemstort rektangel B

Kontakt Jesper Elm Larsen for yderligere info, priser, særtilbud på bannerannoncering: info@brygstart.dk – tlf. 29 70 63 70

Annoncering på Brygstart.dk’s sider på de sociale medier


Brygstart.dk er naturligvis også meget aktiv og populær på Facebook og Pinterest. Vi tilbyder mange spændende muligheder for at booste din forretning med annoncering på de sociale medier. Kontakt Jesper Elm Larsen for yderligere info, priser og skræddersyede løsninger: info@brygstart.dk – tlf. 29 70 63 70

Tema-sponsorat

Brygstart.dk sætter løbende fokus på aktuelle temaer. Med en effektiv kombination af website, nyhedsbrev og sociale medier sætter vi dagsordenen og går i dybden med de temaer, vores læsere er optaget af.


Et temasponsorat giver dig mulighed for at kommunikere direkte til din målgruppe i forbindelse med en serie professionelt producerede artikler med et solidt fagligt indhold. Artiklerne bringes i nyhedsbrevet, følges op på de sociale medier og lægges efterfølgende op som en del af det faste indhold på Brygstart.dk.

Kontakt Jesper Elm Larsen for yderligere info, priser og skræddersyede løsninger: info@brygstart.dk – tlf. 29 70 63 70

Events-kalender


Har du planlagt en spændende event, som du gerne vil have ekstra opmærksomhed på?
Så er en særlig omtale knyttet til Brygstart.dk’s populære events-kalender den helt rigtige løsning.

Kontakt Jesper Elm Larsen for yderligere info, priser og særtilbud: info@brygstart.dk – tlf. 29 70 63 70

Konkurrencer

En sjov og spændende konkurrence med dit produkt som præmie er en af de mest effektive måder at opnå målgruppens interesse på.

På Brygstart.dk har vi stor erfaring i at skræddersy konkurrencekoncepter, så de understøtter dine særlige ønsker og behov og booster din forretning. Vi tilbyder alle typer af konkurrencer lige fra simple web-afstemninger til store konkurrence-koncepter, der afvikles på tværs af alle vores platforme.

Kontakt Jesper Elm Larsen for yderligere info, priser og særtilbud: info@brygstart.dk – tlf. 29 70 63 70